Curățare la domiciliu

Curățenie după evenimente

Curățenie după renovare

Curatenie birou

Curățarea depozitelor și fabricilor

Curățarea spațiilor comerciale

Servicii

Urmărește-ne

Contact

 +40 770 987 084

 office@rsfprofessionalcleaning.ro

Strada Dumitru Brumărescu, nr. 12 , București 

Ești în proces sau ai terminat remodelarea casei tale sau spațiului tău? La RSF Professional Cleaning înțelegem că mizeria după o construcție sau renovare este foarte greu de gestionat, pe lângă faptul că nu este sănătoasă atunci când trăiești în acel loc. Nu contează dacă este doar o zonă a casei sau a spațiului sau dacă este o casă nou construită, acest tip de curățenie necesită mult efort și o atenție deosebită la detalii, iar RSF Professional Cleaning vă poate ajuta în acest sens.

CURĂȚAREA DUPĂ RENOVARE

Înțelegem cât este de distractiv să te bucuri de o petrecere, dar cât de nemotivant este să ai toată ziua ocupată cu toată mizeria lăsată în urmă după un timp foarte distractiv. De aceea RSF Professional Cleaning a oferit soluții tuturor clienților noștri pentru a depăși acest proces de curățare după petrecere. Echipa noastră de profesioniști este instruită să aibă grijă de fiecare detaliu în timp ce tu stai și te relaxezi.

CURĂȚAREA DUPĂ EVENIMENTE

Dacă doriți servicii de curățanie verde, RSF Professional Cleaning  vă poate ajuta. Lucrăm doar cu produse de curățare ecologice de top. Serviciile noastre de curățenie ecologică oferă frumusețea unei case imaculate, cu beneficiile unor produse de curățare ecologice. Produsele noastre de curățare organice sunt mai sigure pentru familie și miros minunat, de asemenea!

CURĂȚENIE verde

RSF Professional Cleaning nu numai că oferă curățenie de birou, dar ajutăm și multe alte industrii. Ne ajutăm clienții cu spațiul lor, fie că este vorba de un magazin sau de un spațiu comercial care trebuie curățat, ne ajutăm clienții în funcție de nevoile companiei lor, lucrând la un program flexibil pentru a răspunde oricăror solicitări de timp și asigurând calitatea serviciilor noastre. Eu

CURĂȚAREA SPAȚIILOR COMERCIALE

Curățenia și organizarea biroului tău spun multe despre tine și afacerea ta, de aceea RSF Professional Cleaning ajută clienții noștri să-și mențină spațiul profesional curat, sănătos și organizat. Avem un program flexibil pentru a lucra cu timpul ales de tine, vom fi acolo pentru a asigura că locul dumneavoastră este curat, fără a fi nevoie să deranjezăm personalul de birou cu privire la rutina lor de lucru de zi cu zi.

CURĂȚenie Birou

RSF Professional Cleaning oferă curățenie pentru prima dată la un tarif pe oră. Această curățare profundă inițială este de a vă pregăti casa (casă, apartament, mansardă etc.) pentru serviciile recurente pe un plan zilnic, săptămânal, bi-săptămânal sau lunar (cereți disponibilitate pe planul lunar).

Curățarea pentru prima dată necesită mai mult timp și efort pentru a curăța toate zonele și acest proces este necesar pentru a ne ajuta să scăpăm mai întâi de "MURDĂRIA VECHE", astfel încât să putem gestiona "MURDĂRIA NOUĂ" ca pe o curățare generală regulată de întreținere pe planul ales de dvs., lăsând spațiul strălucitor din nou curat. Curățarea obișnuită va fi programată la cel mai bun timp și este taxată la o rată fixă.

CURĂȚENIE Generală

SERVICIILE NOASTRE