Curățare la domiciliu

Curățenie după evenimente

Curățenie după renovare

Curatenie birou

Curățarea depozitelor și fabricilor

Curățarea spațiilor comerciale

Servicii

Urmărește-ne

Contact

 +40 770 987 084

 office@rsfprofessionalcleaning.ro

Strada Dumitru Brumărescu, nr. 12 , București 

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, SC. RSF Professional Cleaning  are obligatia de a administra datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra in conditii de completa siguranta.

Toate datele personale furnizate de catre dumneavoastra pe acest website in calitate de utilizator/vizitator sunt prelucrate numai in scopul oferirii serviciilor noastre in conditii optime si pentru functionarea perfecta a site-ului www.rsfprofessionalcleaning.ro Site-ul este administrat de societatea SC. RSF Professional Cleaning SRL, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul 46623910

Prin comandarea produselor si / sau inregistrarea pe www.rsfprofessionalcleaning.ro, utilizatorul isi da consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii www.rsfprofessionalcleaning.ro pentru:

  • stabilirea contactului cu utilizatorii,
  • prelucrarea de comenzi,
  • anuntarea unor oferte, concursuri si promotii,
  • mesagerie administrativa (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc),

Datele cu caracter personal inregistrate dewww.rsfprofessionalcleaning.ro vor putea fi folosite de companiile de curierat si procesatorii de plati, cu care SC. RSF Professional Cleaning are relatii contractuale.

Compania va folosi datele personale pentru a informa utilizatorilor privind situatia contului de pe www.rsfprofessionalcleaning.ro si privind evolutia si starea comenzilor.

Informatiile solicitate in cazul platilor cu card bancar intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar SC. RSF Professional Cleaning nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Pentru intrebari sau nelamuriri in legatura cu termenii de confidentialitate, va rugam sa ne contactati prin intermediul formularului de contact, la adresa de email office@rsfprofessionalcleaning.ro sau la numarul de telefon afisat pe site.

Securitatea datelor: SC. RSF Professional Cleaning utilizeaza metode si tehnologii de securitate avansate:

  • servicii de gazduire cloud cu toate functiile de securitate la zi
  • certificat SSL Let's Encrypt
  • module de securitate platforma www.rsfprofessionalcleaning.ro

Politică de Confidențialitate